
Gure sukaldaritzak, euskal gastronomiari gorazarre egiten dio eta beste sukalde batzuetako joera berriak errespetatzen ditu, bertako lehengaiei eta urtaroei ematen die lehentasuna karta osatzeko orduan.
2025ko udaberriko karta
SARRERAKO PLATERAK
Bakailao entsalada eta txangurru xehatua piperradarekin 24,50 €
Foie-tako karamelizatua irasagar naturalarekin 27,20 €
Huelvako ganbak plantxan 25,00 €
Bieirak eta orburuak plantxan, leka-zukuarekin 22,80
Itsas urdaiazpikoa, ponzu saltsarekin eta baratxuri frijituekin 24,00
Askotariko frijituak, rabak 18,50
Onddo salteatuak baserriko arrautzekin eta patata ketuaren kremarekin 21,00 €
Olagarro-takoa plantxan erreta, romescu saltsarekin eta porru samurrarekin 24,70 €
Berenjena-hostopila, kokospe iberikoarekin eta zigala errearekin 21,50 €
ARRAINAK
Legatz errea, txangurroarekin eta pil-pilarekin 24,80
Erreboilo errea, sasoiko perretxikoekin eta pistatxo-estalkiarekin 34,50 €
Zapo-solomoa erreburdinean txirlak eta gari-esparragoekin 32,30 €
Bakailaoa bi eratara: pil-piliean eta bizkaitar saltsarekin 25,50 €
HARAGIAK
Txerrikume konfitatua, azal karraskaria eta choucroute-arekin 26,90 €
Arkume-paletilla errea, anakardoen cous-cousarekin eta haren zukuarekin 27,50
Sugarretan erretako txuletoia, patata eta denborako piperrekin (1kg) 56,00 €
Azpizuna erreburdinean, Idiazabal eta urdaiazpiko pastelarekin 28,90 €
Behi-buztanezko terrina, amontillado-saltsarekin eta piper errearekin 23,80 €
ARETXONDOKO AZKENBURUAK
Azenario-pastela intxaurrekin eta izozkiarekin 9,00 €
Ogi txigortua karamelizatutako kremarekin 10,30 €
Hostopila pistatxo berdearekin eta zitrikoen izozkiarekin 10,60 €
Idiazabal gazta-tarta labean izozkiarekin 9,50 €
Sagar pastel epela banilla izozkiarekin 9,80 €
Txokolate beltzezko ganatxea, marrubi-izozkiarekin eta abaraskarekin 11,00 €
(BEZa barne)
Aretxondoko menu gastronomikoa - 2025ko Udaberria
Itsas urdaiazpikoa, ponzu saltsarekin eta baratxuri frijituekin
Onddo salteatuak baserriko arrautzarekin eta patata ketuaren kremarekin
Legatz errea, txangurroarekin eta pil-pilarekin
Behi-buztanezko terrina, amontillado-saltsarekin eta piper errearekin
Denboraldiko fruittuak bainila espumarekin
Txokolate beltzezko ganatxea, marrubi-izozkiarekin eta abaraskarekin
Bizkaiko Txakolina eta Solabal Errioxar ardoa
(Menu hau mahai osoari eskainiko zaio)
Prezioa: 70,00 € (BEZa barne)
Aretxondo menua - Asteburua
SARRERAKO PLATERAK
Salmoi keetsua zitrikoekin prestatuta
Arroza txerri iberikoekin eginda eta onddo saltsarekin lagunduta
BIGARREN PLATERA
Makailoa plantxara erreta Bizkai saltsarekin
Esne-txahalaren gona errea, tuberkuluen krema eta pralinearekin
AZKENBURUA
Azenario-pastela intxaurrekin eta izozkiarekin
Prezioa: 45,00 € (BEZa barne)
Aretxondo menua - Asteburua
LEHEN PLATERA
Gazta urtuko entsalada (ahuntz-gazta karamelizatua)
Hegaluzearekin betetako hostopila saltsa amerikarrarekin
Marmitakoa atunarekin eta txorizero piperrakin
Denboraldiko barazki-menestra onddoekin
BIGARREN PLATERA
Labean erretako merluzarekin pisto-a
Eguneko arraina patata panaderarekin
Txerri solomoa errea banana-konfiturarekin
Txuleta plantxan piperrekin eta patata frijituekin
POSTREA
San Marcos tarta
Arrozesnea txokolate zuriarekin
Laranja prestatua
Edariak: Ardo beltz bat (Errioxakoa) edo Verdejo ardo zuria (kopa bat)
Prezioa: 24,50 € (BEZa barne)
Fakturarik nahi izanez gero, komeni da otorduaren hasieran esatea.
A menua - ALDEZ AURREKO ABISUAREKIN - 10 mahaikidetik gorako taldeak
Izokin marinatua vodka, limoia eta ahuakatezko ali-oliarekin
Kalabaza krema parmesanoarekin
Kroketak, txibierroak eta txistorraren hostorea
Zapo-brotxeta, ganbak eta piper gorriak
Saihets errea tenperatura baxuan, glaseatua eta parmentier patatarekin
Jogurt-mango krematsua gurinezko galletarekin eta kanelarekin
Ardoa: Sasine txakolina eta Monte Real Cza 2019
Kafea
Prezioa: 58,40 € (BEZ barne)
B menua - ALDEZ AURREKO ABISUAREKIN - 10 mahaikidetik gorako taldeak
Ezkur-urdaiazpiko iberikoa
Otarrainxkak plantxan
Berenjena hostopila, lepape iberikoarekin
Bakailao takoa bere kurruskari eta pil-pilarekin
Arkume errea letxugen bouquet-arekin
Laranja tarta eta marrubi marmelada
Ardoa: Sasine txakolina eta Viña Solabal 2021 Cza
Kafea
Prezioa: 67,50 € (BEZa barne)
C menua - ALDEZ AURREKO ABISUAREKIN - 10 mahaikidetik gorako taldeak
Entsalada epela bieira eta tipula more karamelizatuarekin
Onddoak plantxan, patata trufatuaren kremaren eta 62º-ko arrautzaren gainean
Otarrainxka frijituak gari-kurruskariarekin eta itsaski-zukuarekin
Bakailaoa pil-pilean
Idi-buztanezko terrina, ardo beltz-zukuarekin eta boniato-purearekin
Txokolate zuri eta beltzeko pastela praline izozkiarekin
Ardoa: Sasine txakolina eta Viña Solabal 2.021
Kafea
Prezioa: 72,50 € (BEZa barne)
D menua - ALDEZ AURREKO ABISUAREKIN - 10 mahaikidetik gorako taldeak
Urdaiazpikoa eta ezkurrezko solomo iberiarra
Foie-Micuit sagar-pure karamelizatuarekin
Huelvako ganbak plantxan
Olagarro-xaflak txangurrua eta juka-errautsaren gainean
Tenperatura baxuan erretako legatza, gari-zainzuriekin plantxan
Azpizuna parrillan piperrekin eta haragi-zukuarekin
Brioche ogiarekin egindako torrija karamelizatua
Ardoa: Sasine txakolina eta Solabal Cza. 2.021
Kafea
Prezioa: 85,90 € (BEZa barne)
Haurrentzako menua
SARRERAKO PLATERAK
Urdaiazpiko iberikoa, kroketak eta txibierroak
2. PLATERA
Xerra enpanatua patata frijituekin
POSTREA
Askotariko izozkiak
EDARIAK
Freskagarria
Prezioa: 35,00 € (BEZa barne)
Garrantzitsua: Alergia edo intolerantziaren bat badiozu edozein elikagairi, jakinarazi iezaiezu gure aretoko langileei. Alternatibak eskaintzen ditugu.