Gure sukaldaritzak, euskal gastronomiari gorazarre egiten dio eta beste sukalde batzuetako joera berriak errespetatzen ditu, bertako lehengaiei eta urtaroei ematen die lehentasuna karta osatzeko orduan.

 

SARRERAKO PLATERAK


Bakailao entsalada eta txangurru xehatua piperradarekin 24,50 €

Foie-tako karamelizatua irasagar naturalarekin 27,20 €

Huelvako ganbak plantxan 25,00 €

Bieirak eta orburuak plantxan, leka-zukuarekin 22,80

 Itsas urdaiazpikoa, ponzu saltsarekin eta baratxuri frijituekin 24,00

 Askotariko frijituak, rabak 18,50

Onddo salteatuak baserriko arrautzekin eta patata ketuaren kremarekin 21,00 €

Olagarro-takoa plantxan erreta, romescu saltsarekin eta porru samurrarekin 24,70 €

Berenjena-hostopila, kokospe iberikoarekin eta zigala errearekin 21,50 €

 

ARRAINAK

Legatz errea, txangurroarekin eta pil-pilarekin 24,80

 Erreboilo errea, sasoiko perretxikoekin eta pistatxo-estalkiarekin 34,50 €

Zapo-solomoa erreburdinean txirlak eta gari-esparragoekin 32,30 €

Bakailaoa bi eratara: pil-piliean eta bizkaitar saltsarekin   25,50 €

 

HARAGIAK

Txerrikume konfitatua, azal karraskaria eta choucroute-arekin 26,90 €

Arkume-paletilla errea, anakardoen cous-cousarekin eta haren zukuarekin 27,50

Sugarretan erretako txuletoia, patata eta denborako piperrekin (1kg) 56,00 €

Azpizuna erreburdinean, Idiazabal eta urdaiazpiko pastelarekin 28,90 €

Behi-buztanezko terrina, amontillado-saltsarekin eta piper errearekin 23,80 €

 

ARETXONDOKO AZKENBURUAK

Azenario-pastela intxaurrekin eta izozkiarekin 9,00 €

Ogi txigortua karamelizatutako kremarekin 10,30 €

Hostopila pistatxo berdearekin eta zitrikoen izozkiarekin 10,60 €

Idiazabal gazta-tarta labean izozkiarekin 9,50 €

Sagar pastel epela banilla izozkiarekin 9,80 €

Txokolate beltzezko ganatxea, marrubi-izozkiarekin eta abaraskarekin 11,00 €

(BEZa barne)

Itsas urdaiazpikoa, ponzu saltsarekin eta baratxuri frijituekin

Onddo salteatuak baserriko arrautzarekin eta patata ketuaren kremarekin

Legatz errea, txangurroarekin eta pil-pilarekin

Behi-buztanezko terrina, amontillado-saltsarekin eta piper errearekin

Denboraldiko fruittuak bainila espumarekin

Txokolate beltzezko ganatxea, marrubi-izozkiarekin eta abaraskarekin

Bizkaiko Txakolina eta Solabal  Errioxar ardoa


(Menu hau mahai osoari eskainiko zaio)

Prezioa: 70,00 € (BEZa barne)

SARRERAKO PLATERAK

Salmoi keetsua zitrikoekin prestatuta

Arroza  txerri iberikoekin eginda eta onddo saltsarekin lagunduta

BIGARREN PLATERA
Makailoa plantxara erreta Bizkai saltsarekin

Esne-txahalaren gona errea, tuberkuluen krema eta pralinearekin

AZKENBURUA

 Azenario-pastela intxaurrekin eta izozkiarekin

Prezioa: 45,00 € (BEZa barne)

LEHEN PLATERA

Gazta urtuko entsalada (ahuntz-gazta karamelizatua)

Hegaluzearekin betetako hostopila saltsa amerikarrarekin

Marmitakoa atunarekin eta txorizero piperrakin

Denboraldiko barazki-menestra onddoekin

BIGARREN PLATERA

Labean erretako merluzarekin pisto-a

Eguneko arraina patata panaderarekin

Txerri solomoa errea banana-konfiturarekin

Txuleta plantxan piperrekin eta patata frijituekin

POSTREA

San Marcos tarta

Arrozesnea txokolate zuriarekin

Laranja prestatua

Edariak: Ardo beltz bat (Errioxakoa) edo Verdejo ardo zuria (kopa bat)

Prezioa: 24,50 € (BEZa barne)
Fakturarik nahi izanez gero, komeni da otorduaren hasieran esatea.

Izokin marinatua vodka, limoia eta ahuakatezko ali-oliarekin
Kalabaza krema parmesanoarekin

Kroketak, txibierroak eta txistorraren hostorea
Zapo-brotxeta, ganbak eta piper gorriak
Saihets errea tenperatura baxuan, glaseatua eta parmentier patatarekin

Jogurt-mango krematsua gurinezko galletarekin eta kanelarekin
Ardoa: Sasine txakolina eta Monte Real Cza 2019
Kafea

Prezioa: 58,40 € (BEZ barne)

Ezkur-urdaiazpiko iberikoa
Otarrainxkak plantxan

Berenjena hostopila, lepape iberikoarekin
Bakailao takoa bere kurruskari eta pil-pilarekin
Arkume errea letxugen bouquet-arekin

Laranja tarta eta marrubi marmelada
Ardoa: Sasine txakolina eta Viña Solabal 2021 Cza
Kafea

Prezioa: 67,50 € (BEZa barne)

Entsalada epela bieira eta tipula more karamelizatuarekin
Onddoak plantxan, patata trufatuaren kremaren eta 62º-ko arrautzaren gainean

Otarrainxka frijituak gari-kurruskariarekin eta itsaski-zukuarekin
Bakailaoa pil-pilean
Idi-buztanezko terrina, ardo beltz-zukuarekin eta boniato-purearekin

Txokolate zuri eta beltzeko pastela praline izozkiarekin

Ardoa: Sasine txakolina eta Viña Solabal 2.021
Kafea

Prezioa: 72,50 € (BEZa barne)

Urdaiazpikoa eta ezkurrezko solomo iberiarra
Foie-Micuit sagar-pure karamelizatuarekin
Huelvako ganbak plantxan
Olagarro-xaflak txangurrua eta juka-errautsaren gainean

Tenperatura baxuan erretako legatza, gari-zainzuriekin plantxan
Azpizuna parrillan piperrekin eta haragi-zukuarekin

Brioche ogiarekin egindako torrija karamelizatua
Ardoa: Sasine txakolina eta Solabal Cza. 2.021
Kafea

Prezioa: 85,90 € (BEZa barne)

SARRERAKO PLATERAK
Urdaiazpiko iberikoa, kroketak eta txibierroak

2. PLATERA
Xerra enpanatua patata frijituekin

POSTREA
Askotariko izozkiak

EDARIAK
Freskagarria

Prezioa: 35,00 € (BEZa barne)

Garrantzitsua: Alergia edo intolerantziaren bat badiozu edozein elikagairi, jakinarazi iezaiezu gure aretoko langileei. Alternatibak eskaintzen ditugu.

Scroll to Top